Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Nadja

Nadja rakastaa kissoja, kirpputoreja ja jäätelöä. Hänen koruissaan ollaan kuitenkin aaltojen vietävänä. Melkein saattaa kuulla korvissaan merimiesten huudot ja märssykorin natinan.

Kun puet yllesi Nadjan korun, tuet samalla hänelle tärkeää hyväntekeväisyyskohdetta, Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liittoa. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan liitolle 0,20 €. Nadjan korumallisto on Nadjan ja suosikkiasusteita jo vuosikymmeniä valmistaneen perheyrityksen Cailapin yhteistyötä.


  • Merihenkiset korut ovat persoonallinen yksityiskohta

    Nadja | Kesäkuu 12, 2012 | 0 kommenttia

    Koruja suunnitellessani pidin tärkeänä sitä, että koruja voi käyttää joko yhdessä seilorihenkisenä kokonaisuutena tai erikseen vähän hillitymmin. Minä yhdistäisin koko setin merihenkisiin vaatteisiin, sillä tyylini saattaa välillä olla vähän yliampuva. Vähän hillitymmäksi kokonaisuuden saa merihenkisellä raitapaidalla, jonka voi yhdistää vähän klassisempiin vaatteisiin, kuten minä yhdistin tällä kertaa farkkushortseihin. Korut toimivat loistavasti myös yksittäin ja luovat kivan persoonallisen yksityiskohdan asuun kuin asuun. Olen lahjoittanut suunnittelemiani koruja ystävilleni ja onkin ollut mahtavaa nähdä miten he yhdistelevät luomuksiani. Eräs ystävistäni yhdisti pääskykaulakorun bilemekkoon ja ankkurikorvikset toimivat mahtavasti laivareissulla.

    Cailap by Bloggers / Nadja Kamaran suunnittelemat korut käytössä

    On ollut suuri kunnia nähdä suunnittelemiani koruja niin ystävieni käytössä kuin minulle tuntemattomien ihmisten blogeissakin. Rannekoru on tainnut olla koruistani suosituin, ja täytyy myöntää, että se on minunkin lempikoruni tästä mallistosta. :)

    Nadja


    Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Nadja


  • Nadjan korujen tuotosta osa eläinten suojeluun

    Nadja | Toukokuu 16, 2012 | 0 kommenttia

    Kuten mainitsin jo aiemmassa blogikirjoituksessani, jokaisesta Cailap By Bloggers -korusta menee 0,20 € bloggaajien itse valitsemiin hyväntekeväisyyskohteisiin. Hyväntekeväisyyskohteita mietittäessä mieleeni tuli heti ensimmäiseksi eläinsuojelun tukeminen ja valitsinkin hyväntekeväisyyskohteekseni Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liiton, eli SEY:n. SEY on Suomen suurin eläinsuojelujärjestö ja sen toiminta kattaakin koko maan. SEY toimii lähes pelkästään lahjoitusten varassa, joten joka ikinen eläinten hyvinvointiin lahjoitettu euro tulee tarpeeseen.

    SEY pyörii 100 vapaaehtoisen voimin, ja arvostan näiden mahtavien ihmisten omistautuneisuutta suuresti. Eläimet eivät valitettavasti voi itse puolustautua, joten on mahtavaa että joku muu huolehtii pienten ja vähän suurempienkin karvakavereiden hyvinvoinnista. SEYn toiminnan periaatteita ovat eläinyksilön kunnioittaminen, eläinten hyvän kohtelun ja hyvinvoinnin edistäminen sekä eläinten suojeleminen kivulta, tuskalta, kärsimykseltä, pelolta ja haitalta. Minä itse kahden kissan omistajana pidän tällaisia asioita itsestäänselvyytenä, mutta näin ei ole kaikkien kohdalla vielä. SEY edistää tätäkin asiaa, ja sen takia halusinkin tukea Suomen Eläinsuojeluyhdistysten Liittoa.

    Terkut myös Nadjan kissoilta :)


    Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Hyväntekeväisyys, Nadja


  • Cailap by Bloggers / Nadja kertoo videolla suunnittelemistaan seilorihenkisistä koruista

    Nadja | Huhtikuu 26, 2012 | 0 kommenttia

    Nadja rakastaa kissoja, kirpputoreja ja jäätelöä. Hänen koruissaan ollaan kuitenkin aaltojen vietävänä. Melkein saattaa kuulla korvissaan merimiesten huudot ja märssykorin natinan.


    Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Nadja


  • Cailap by Bloggers / Nadja

    Nadja | Huhtikuu 26, 2012 | 0 kommenttia

    Nadjan suunnittelemat Cailap by Bloggers -korut

    Cailap by Bloggers / Nadja

    Inspiraatio koruihini lähti kirpputorilta ostetusta taulusta, jonka puiseen taustaan oli kiinnitetty messinkinen purjevene. Jostain syystä olen aina rakastanut merihenkisiä asioita ja se ilmeneekin tatuoinneissani ja tällä kertaa myös koruissani. Ennen pääskystatuointieni hankkimista käytin paljon pääskysaiheisia koruja ja olisinkin sillon kaipaillut hopeista kaulakorua jossa pääskyt syöksyvät. Kun en sellaiseen törmännyt, oli koru suunniteltava itse.


    Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Nadja