Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Emmi

Musiikki, matkustelu, valokuvaus ja muoti ovat Emmin rakkauksia. Koruista Emmi on sitä mieltä, että kaunis koru on yksinkin tarpeeksi. Sellainen toimii niin arkena kuin juhlissakin. Emmin mallistossa pääroolin saavat eri väreissä hehkuvat luonnolliset kivet ja yksinkertaiset muodot.

Kun puet yllesi Emmin korun, tuet samalla hänelle tärkeää hyväntekeväisyyskohdetta, Suomen Punaisen Ristin terveysohjelmia. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan ohjelmiin 0,20 €. Emmin korumallisto on Emmin ja suosikkiasusteita jo vuosikymmeniä valmistaneen perheyrityksen Cailapin yhteistyötä.


 • Korujen jujuna monikäyttöisyys

  Emmi | Toukokuu 29, 2012 | 1 kommenttia

  Moikka tyypit!

  Se, mikä mulla oli yhtenä korujeni ideoinnin kantavana voimana alusta asti, oli ajatus, että korut toimisivat jopa ihan yksinään osana hyvin yksinkertaisiakin asuja. Syvän vihreällä kivellä ja hampaalla varustettu riipus riittää hellepäivän sortsiasun ainoaksi asusteeksi, sormus toimii vaikka yksinään cocktail-kekkerimekon kaverina ja rannekoru tuo vaikkapa pikkumustan tähän kesään.

  Cailap by Bloggers / No Fashion Victims / Emmin suunnittelema sormus

  Mulla on kuitenkin itselläni ollut myös tapana yhdistellä korujani muiden korujen kanssa. Esimerkiksi sormusta käytän usein niin, että lähes joka sormessa on jonkinlainen eri värisellä kivellä varustettu hopeasormus ja riipusta taas osana kaulassa killuvaa ketjuröykkiötä, jossa voi olla niin lyhyempää kuin pidempääkin kaulakorua mukana. Mun mielestä yksi mun Cailapille sunnittelemieni korujen parhaita puolia onkin just niiden monikäyttöisyys, ne tuntuvat toimivan hurjan monessa tyylissä ja niin yksinään, kuin muidenkin korujen kanssa. Toivottavasti teillä on koruista samoja fiiliksiä!

  Cailap by Bloggers / No Fashion Victims / Emmin rannekoru

  Cailap by Bloggers / No Fashion Victims / Emmin rannekoru

  Se on kuitenkin myönnettävä, että vaikka rakkaista lapsista ei tietenkään lempparia valita voikaan, niin tässä kevään mittaan yksi koruista on kuitenkin tuntunut nousseen omassa käytössäni ylitse muiden. Tämä koru on meripihkan värisellä kivellä varustettu arm cuff, eli leveä metallinen rannekoru. Useimmiten mä löydän itseni pujottamasta sen ranteeseeni silloin, kun päälle on päätymässä jotain hyvin rentoa - erityisen paljon rakastan rannekorua löysähkön neuleen hihan päälle pujotettuna, käytän sitä näin lähes päivittäin. Koru on itsessään suuren kivensä ansiosta niin näyttävä, että se todellakin yksinään riittää tekemään muuten varsin huolettomasta asusta vähän siistimmän ja ryhdikkäämmän. Toisaalta taas rannekoru toimii aivan mielettömän hyvin myös osana juhlapukeutumista ja onkin päätynyt mun ranteeseen moniin tämän kevään kekkereihin, se tuo simppeleihin juhlamekkoihin omasta mielestäni just sopivasti vähän asennetta ja luonnetta.

  Nyt mä kuulisinkin enemmän kuin mielelläni, mikä mun suunnittelemista koruista on noussut teidän lemppariksenne ja kuinka te tykkäätte sitä käyttää?


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Emmi


 • NFV <3 SPR

  Emmi | Toukokuu 18, 2012 | 0 kommenttia

  Mahdollisuus tehdä korujen suunnittelun ja myynnin ohessa hyväntekeväisyyttä oli projektin alusta asti yksi niitä kantavia syitä, miksi lähdin hommaan niin innoissani mukaan. Kun jo itsessään pelkkä korujen suunnittelu ja tilaisuus päästä tekemään jotain näin siistiä, toteuttamaan yhtä pitkäaikaisista unelmistani sai meikäläisen hyppimään kattoon, ei raha ollut mulle itselleni missään vaiheessa minkäänlainen motivaattori proggiksessa - niinpä idea lahjoittaa osa korujen myyntituloista hyväntekeväisyyteen ei olisi varmasti voinut tuntuakaan enempää omalta ja perustellulta.

  No Fashion Victims / Emmin suunnittelema korumallisto

  Mulle oli alusta asti selvää, että haluan korujeni hyväntekeväisyyskohteeksi kehitysavun ja sellaisen luotettavan järjestön, jonka toimintaa tuen itsekin omassa elämässäni. Suomen Punainen Risti on yksi niistä järjestöistä, joita pidän itse äärimmäisen luotettavana ja jonka toimintatavan ja -tyylin voin allekirjoittaa vaikka permanent-tussilla. Suomen Punainen Risti lähettää vuosittain apua kymmeniin maihin ja toimii aina yhteistyössä kohdemaan paikallisen Punaisen Ristin sisarjärjestön kanssa. Ympäri maailmaa toimii 186 Punaisen Ristin tai Punaisen Puolikuun kansallista yhdistystä, joihin kuuluu kaiken kaikkieen miltei sata miljoonaa jäsentä ja vapaaehtoista - eipä siis ihmekään, että tällaisella porukalla saadaan jo jotain aikaseksikin.

  SPR:llä on toki paljon tukemisen arvoisia projekteja ja kohteita, mutta omaa sydäntäni lähimpänä on järjestön tekemä terveystyö. SPR:llä terveystyö pitää sisällään laajasti erilaisia toimia ihmisten fyysisen, psyykkisen ja sosiaalisen hyvinvoinnin hyväksi. Terveystyöhön kuuluvat mm. vesi- ja sanitaatioprojektit, tartuntatautien hoitaminen ja ehkäiseminen, äitien ja lapsien terveyden edistäminen, verenluovutus ja aputoiminta katastrofitilanteissa. Perinteisen humanitaarisen avun lisäksi SPR tarjoaa terveystyöllään myös henkistä tukea erilaisista kriiseistä ja katastrofeista toipuville ihmisille. Terveystyössä lähdetään siis usein hyvin perusteista. Niistä perusteista ja perustarpeista, jotka niin monella maailman ihmisistä ovat tyydyttämättöminä tai laiminlyötyjä.

  Vielä sen lisäksi, että kehitysapu on jo itsessään mulle tärkeä kohde, sopi se tämän kyseisen malliston apukohteeksi jo siksikin, että inspiroiduin koruja suunnitellessa juuri meille suomalaisille vieraista, etnisistä kulttuureista ja esimerkiksi niistä upeista väreistä, joita Etelä-Amerikan ja Afrikan kansat ovat käyttäneet läpi aikojen omissa upeissa koruissaan. Luonnolliselta siis tuntui, että myös koruista saatava apu suunnataan Suomen maan rajojen ulkopuolelle ja jos oikein tuuri käy, niin ehkä jopa jonnekin niistä maista ja kulttuureista, joista malliston inspiraatio on ammennettu...

  Kiitos teille kaikille, että olette mun koruja ostamalla mukana tekemässä hyvää!


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Emmi, Hyväntekeväisyys


 • Cailap by Bloggers / Emmi kertoo videolla suunnittelemistaan boheemeista koruista

  Emmi | Huhtikuu 24, 2012 | 0 kommenttia

  Musiikki, matkustelu, valokuvaus ja muoti ovat Emmin rakkauksia. Koruista Emmi on sitä mieltä, että kaunis koru on yksinkin tarpeeksi. Sellainen toimii niin arkena kuin juhlissakin. Emmin mallistossa pääroolin saavat eri väreissä hehkuvat luonnolliset kivet ja yksinkertaiset muodot.


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Emmi


 • Cailap by Bloggers / Emmi

  Emmi | Huhtikuu 24, 2012 | 0 kommenttia

  Emmi Tissarin suunnittelemat korut

  Cailap by Bloggers / No Fashion Victims / Emmi

  Mun malliston kantavana voimana oli ajatus sarjasta melko yksinkertaistettuja koruja, joissa jokaisesta löytyy kuitenkin se jokin juju, joka kaappaa huomion ja jää mieleen. Inspiraatiota ammensin luonnosta ja luonnollisuudesta, suunnitteluprosessin aikana mua kiehtoivat myös monet vanhat intiaanikulttuurit, aivan erityisesti Meksikon atsteekit.


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Emmi