Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Linda

Lindan mielestä yksinkertainen on kaunista. Yksinkertaisimmankin kakun kruunaa kuitenkin aina pienoinen kirsikka. Lindan koruissa se on helmi, Lindan luonteessa innostuminen, jonka ansiosta tämäkin koru on niin tarkkaan tuumittu.

Kun puet yllesi Lindan korun, tuet samalla hänelle tärkeää hyväntekeväisyyskohdetta, Suomen Syöpäjärjestöjen potilastyötä. Jokaisesta myydystä korusta lahjoitetaan potilastyöhön 0,20 €. Lindan korumallisto on Lindan ja suosikkiasusteita jo vuosikymmeniä valmistaneen perheyrityksen Cailapin yhteistyötä.


 • Helmikorut ahkerassa käytössä

  Linda | Kesäkuu 5, 2012 | 0 kommenttia

  Korujen myynnin aloituksesta alkaa olla jo reilu kuukausi ja suunnilleen saman ajan verran olen itsekin saanut nauttia omista koruistani omassa käytössä. Näiden kuluneiden viikkojen aikana olen käyttänyt mallistoni koruja runsaasti ja etenkin rannekoru on eksynyt ranteeseen lähestulkoon päivittäin, kuten kuvista näkyykin...

  Cailap by Bloggers / P.S. I Love Fashion

  Korujani olen pitänyt niin arjessa kuin juhlassakin, käyttänyt niitä kokonaisena settinä, yksinään tai sitten muiden korujeni kanssa yhdistettynä. Monipuolisuus on siis ehdottomasti osoittautunut korujen valtiksi, niitä kun on nimenomaan helppo parittaa muidenkin malliston ulkopuolisten korujen kanssa ja ne soveltuvat oikeastaan tilanteeseen kuin tilanteeseen!

  Paljon olen myös saanut palautetta, että monet ovat suunnitelleet korujani kesän juhla-asujensa koristeiksi. Kaunis valkoinen helmi ja lyyran kanssa samaan sävyyn kimalteleva kultaus sopivatkin erityisen loistavasti esimerkiksi ylioppilasjuhliin, joihin olen nimenomaan monen kuullutkin korujani kaavailevan käyttöönsä. Täytyy myöntää, että on kyllä todellinen kunnia itselleni, että joku tosiaan tahtoo tärkeänä suurena päivänään juuri minun koruni koristamaan asukokonaisuuttaan!

  Vielä en ole livenä koruja muiden käytössä nähnyt, mutta sitä hetkeä odotellessa.. Tulee varmasti mieletön fiilis siitäkin, kun näkee oman designinsä jonkun aivan muun käyttämänä! :)

  /Linda


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Linda


 • Korujen tuotosta lahjoitetaan Suomen Syöpäjärjestöjen potilastyöhön

  Linda | Toukokuu 15, 2012 | 0 kommenttia

  Kun ensimmäistä kertaa kuulin suunnittelemistani koruista lahjoitettavan osan jollekin hyväntekeväisyyskohteelle, tiesin heti, että Suomen Syöpäjärjestöt olisi se kohde, jota haluan omien korujeni myynnin myötä tukea. Miksi? Koska olen valitettavasti itse joutunut näkemään syövän koko rumuudessaan aivan liian läheltä ja haluan tämän kokeneena osoittaa kaiken tukeni ja myötätuntoni heille, jotka tästä kamaluudesta joutuvat kärsimään joko potilaan taikka läheisen asemassa.

  Ostamalla koruni et siis pelkästään saa uutta kaunista asustetta itsellesi, vaan asusteen kauniilla teolla ja tarkoituksella varustettuna. Koruni eivät ulkomuodoltaan niinkään kuvasta valitsemaani hyväntekeväisyyskohdetta, mutta ajatus on tärkein, niinhän? Joten kun nappaat hyllystä kultaisena kimaltelevan helmikoruni, tuet samalla Suomen Syöpäjärjestöjen toimintaa, johon sisältyy mm. syöpäpotilaiden tukihenkilötoiminta, saattohoito, kuntoutus, tutkimuksen tukeminen sekä monta muuta tärkeää osa-aluetta syövän parantamisen, syöpäpotilaitten tukemisen ja syöpätietouden edistämisessä. Jokaisesta korusta lahjoitettu summa on 0,20 €.


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Hyväntekeväisyys, Linda


 • Cailap by Bloggers / Linda esittelee videolla suunnittelemiaan helmikoruja

  Linda | Huhtikuu 27, 2012 | 0 kommenttia

  Lindan mielestä yksinkertainen on kaunista. Yksinkertaisimmankin kakun kruunaa kuitenkin aina pienoinen kirsikka. Lindan koruissa se on helmi, Lindan luonteessa innostuminen, jonka ansiosta tämäkin koru on niin tarkkaan tuumittu.


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Linda


 • Cailap by Bloggers / Linda

  Linda | Huhtikuu 27, 2012 | 0 kommenttia

  Lindan suunnittelemat Cailap by Bloggers -helmikorut

  Cailap by Bloggers / Linda

  Klassisen ja yksinkertaisen tyylin suosijana olen aina ollut kova käyttämään erilaisia koruja asusteena, sillä niillä on ollut helppo tuoda sitä pientä lisämaustetta vähän simppelimpäänkin kokonaisuuteen. Omaa sydäntäni lähellä ovat aina olleet erityisesti vaaleat helmet eikä minua moneen vuoteen enää olekaan bongannut ilman korvissa roikkuvia helmikorvakoruja. Helmien lisäksi olen aina suosinut myös kultaa, ja kullan sekä helmien yhdistelmä onkin ollut ehdottomia suosikkejani. Ei siis ollut vaikea valita materiaaleja Cailap by Bloggers -malliston koruihinikaan, vaan tiesin heti koruprojektista ensimmäistä kertaa kuullessani, että näitä kahta materiaalia aion ehdottomasti käyttää omissa koruissani!


  Kategoria(t) Cailap by Bloggers, Linda