Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Cailap by Kirsi Nisonen / Paradise of Tokyo

Mainosvaloissa kylpeviä katuja, miljoonia ihmisiä, suurkaupungin loputon syke. Tokiossa kaikki on mahdollista. Uskallatko kokeilla? 
--------
Paradise-sarja on dramaattisista asusteistaan tunnetun Kirsi Nisosen ja vuosikymmenten ajan suomalaisten suosikkiasusteita tehneen perheyrityksen Cailapin yhteistyön tulos. Sarjan uusimman malliston inspiraationa on Tokio.


 • Tokion urbaani kauneus

  Kirsi Nisonen | Huhtikuu 25, 2013 | 0 kommenttia

  Cailap by Kirsi Nisonen paradise of Tokyo

  Tokion mielenkiintoisen räiskyvä neonvalomeri sokaisee ensi katsomalta. Vanhan ja uuden, itämaisen ja länsimaisen kulttuurin sulatusuuni sykkii yötä päivää. Kaupunki, jossa kaikki on mahdollista inspiroi yhä uudelleen ja uudelleen.

  Tokio inspiroi Cailap by Kirsi Nisonen kesämallistoa. Glitter ja värikylläisyys periytyvät Harajukun mielikuvituksellisista katutyyleistä. Tyttömäisyys, söpöys ja kauneus on ylenpalttista itseään huolellisesti koristavien japanilaisten fashionistojen keskuudessa.

  Cailap by Kirsi Nisonen Paradise of Tokyo

  Sakura ja Ran tuovat mieleen klassiset japanilaiset mangahahmot merimieskauluksineen. Kepeys, leikkisyys ja retrofiilis henkii näistä koruista. Ayaka on pieni hatuke, jonka voi kiinnittää kampaukseensa sellaisenaan hiuskamman ja niskakuminauhan avulla.

  Cailap by Kirsi Nisonen Paradise of Tokyo

  Sayurin metallinahasta ja glitteristä muotoiltu sydän leiskuu neonvalojen värittämässä iltahämärässä. Sydämen laskeutuvan muodon ansiosta koriste kaartuu kauniisti kohti poskea.


  Kategoria(t) Cailap by Kirsi Nisonen


Cailap by Kirsi Nisonen

1 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Nouseva

1 tuote(tta)

/ sivu

Taulukkona  Listana 

Nouseva