Ilmainen toimitus yli 40 € tilauksissa. Toimitusaika 1-4 arkipäivää.

Verkkokaupan myynti- ja toimitusehdot

Toimitukset

Kaikki tilaukset lähtevät toimitukseen 1-4 arkipäivän kuluessa  tilauksen saapumisesta

Tuotteiden toimittaminen ja postikulut

Toimitusten minimiarvo on 7,90 euroa. Emme toimita alle 7,90 € tilauksia. 

Yli 39,90 € tilauksista ei peritä toimitusmaksua Suomessa, kun toimitustapana on nouto. 

Toimitusmaksut Suomessa:
•    Nouto Postista (Itella Economy): 4,90 € (tilaukset lähetetään suoraan kotiisi kirjeenä, jos nämä mahtuvat postiluukusta, muuten nämä lähetetään lähimpään postiin)
•    Nouto SmartPOST – pakettiautomaatista: 5,40 €
•    Kotiinkuljetus (Itella Express Flex): 14,90 €**

**) Kotiinkuljetuksesta Suomessa (Itella Express Flex) peritään aina 14,90€ lisämaksu tilausarvosta riippumatta.

Kun tilauksesi on käsitelty ja lähetetty, saat sähköpostitse toimitusvahvistuksen. Toimitusvahvistus sisältää tilauksen tiedot. Toimitusvahvistuksen saatuasi tuotteet lähetetään mahdollisimman nopeasti.

Hinnat

Hinnat ovat voimassa toistaiseksi tai tarjousten yhteydessä erikseen mainitun ajan.

Palautukset

Palautusoikeus

Teillä on kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus, jota käyttäessänne voitte asioida suoraan myyjän kanssa.

Peruutusoikeus

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa Verkkokaupasta tilaamansa tuote viimeistään 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta. Asiakkaan tulee postittaa tuote Cailapille ja liittää palautettavaan tuotteeseen toimituksen yhteydessä saamansa palautuslomake täytettynä. Asiakas voi jättää palautuksen Postin toimipisteisiin.

Peruutusoikeuden käyttämisen edellytyksenä on, että tuotteessa ei ole käytön jälkiä, tuote on edelleen alkuperäispakkauksessaan ja myytävissä edelleen. Cailap vastaa normaalitilanteissa peruutettavien tuotteiden postituskuluista. Jos tuotetta ei voida palauttaa tavanomaisella tavalla postitse, vastaa Asiakas sen palautuskustannuksista.

Cailap hyvittää peruutettujen tuotteiden arvon käyttäen Asiakkaan palautuslomakkeessa ilmoittamia pankkiyhteystietoja. Jos tuotteen ostamista varten on myönnetty kuluttajaluotto, peruuntuu luotto peruutettujen tuotteiden osalta, jolloin luotonantaja palauttaa mahdollisesti veloitetut peruutettuja tuotteita koskevat luottokustannukset Asiakkaan tilille.

Tuotteiden tarkastaminen ja reklamaatiot

Asiakkaan tulee toimituksen vastaanotettuaan viivytyksettä tarkastaa, että toimitus on sisältänyt hänen tilaamansa tuotteet ja että tuotteet ovat virheettömiä. Mikäli Asiakas havaitsee virheen tilauksessa tai tuotteessa, Asiakkaan tulee välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta ilmoittaa siitä Cailapin asiakaspalveluun.

Ylivoimainen este (Force Majeur)

Lakko, työsulku, tulipalo, konerikko, raaka-aineiden puute, viranomaistoimenpide tai muu myyjästä riippumaton ylivoimainen este vapauttaa noudattamasta sovittua toimitusaikaa. Tilaajalla ei ole oikeutta vaatia tämän johdosta vahingonkorvausta.

Sovellettava lainsäädäntö ja riitojen ratkaisu

Näihin Ehtoihin sovelletaan Suomen lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasäännöksiä. Osapuolet pyrkivät ensisijaisesti neuvotteluteitse ratkaisemaan näistä Ehdoista tai niiden soveltamisesta aiheutuvat erimielisyydet.

Mikäli neuvottelut eivät johda sovintoratkaisuun, erimielisyydet ratkaistaan Suomessa Vantaan käräjäoikeudessa. Asiakas voi kuitenkin viedä erimielisyyden myös kotipaikkansa käräjäoikeuden tai kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.

Tietosuoja

Käsittelemme henkilötietoja vastuullisesti henkilötietolain asettamissa puitteissa.

Yritys- ja henkilötiedot tulevat vain verkkokaupan ja sen ylläpitäjän Cailap Marketing Oy:n asiakasrekisterikäyttöön. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille tahoille.

Yhteystiedot

Cailap Oy Marketing
Kauppiaskatu 5 B, 20100 Turku
Puh. 010 850 7300
asiakaspalvelu@cailap.fi